Hensgens NieuwstadtHome / Contact

 
 

Adresgegevens

Auto Hensgens BV
Kruisweide 3
6118 AP Nieuwstadt

Verkoop: 046 - 48 530 65
Receptie: 046 - 48 530 55
Fax: 046 - 48 585 95

Openingstijden

Showroom

Ma t/m vr: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Werkplaats

Ma t/m vr: 08.00 - 16.30 uur

E-mail ons

Receptie: receptie.nieuwstadt@hensgens.nl
Werkplaats: werkplaats.nieuwstadt@hensgens.nl
Magazijn: magazijn.nieuwstadt@hensgens.nl
Administratie: m.vdvorst@hensgens.nl
Verkoop: verkoop.nieuwstadt@hensgens.nl
 
 
Aanhef:
Achternaam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Uw vraag / contactreden:
  Verstuur vraag
Karl Hensgens
Directie
Carlo Hensgens
Inkoop / Marketing
André Theunissen
Bedrijfsleider
Marian van der Vorst
Finance Controller
Rick Rinkens
Junior Verkoop- en Marketingmedewerker
Ruben Habets
Junior Verkoopadviseur
Patrick Hindriks
Service Adviseur
Marcel Damiaans
Chef Werkplaats
Jack Majolee
Aftersales
Pascal Graper
Werkplaats
Hubert Veders
Werkplaats
Math Meuwissen
Werkplaats (in opleiding)
Beppie Golsteijn-Sevenich
Interieurverzorgster
Dennis Nas
Finance Manager

Historie bij Auto Hensgens Nieuwstadt

Het begon allemaal in 1956, toen mevrouw A.B. Busch in het toen nog Nederlandse Tudderen een tankstation begon. Al snel was de heer Hensgens bij het bedrijf betrokken, dat werd uitgebreid met gebruikte auto's.

In 1961 verhuisden ze naar Nieuwstadt, naar de huidige locatie waar het bedrijf alsmaar verder groeide. In 1965, vier jaar na de verhuizing, werd er een tweede hal gebouwd zodat de bedrijfsoppervlakte verdubbelde. In 1972 verwierf Automobielbedrijf Hensgens het Mazda - dealerschap en vijf jaar later werd de voorste showroom gebouwd. Het bedrijf had toen al een oppervlakte van maar liefst 1100 vierkante meter. In 1981 werd er bovendien achterom nog een complete hal bijgebouwd. Dit was ook het jaar dat zoon Karl Hensgens zijn intrede deed in het succesvolle bedrijf. Dochter Monica stapte vijf jaar later in.

In 1996 werd de gehele bedrijfsoppervlakte verdubbeld toen er een terrein van ongeveer 7000 vierkante meter werd bijgekocht voor de vele auto's van Automobielbedrijf Hensgens B.V. Er werd ook een omheind speeltuintje aangelegd met goedgekeurde speeltoestellen, zodat de kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen als vader en moeder een wandeling maken over het terrein.

In 2003 zijn er veel veranderingen. Allereerst krijgt Karl Hensgens de kans om Honda ook te gaan vertegenwoordigen voor het rayon Sittard, Born en Susteren. Ook dit vergt de nodige extra investeringen. Immers beide merken, Mazda en Honda, moeten gescheiden van elkaar gepresenteerd worden en er moeten extra Honda's bijbesteld worden om ook de showroom in Nieuwstadt te vullen. Eind Juni 2003 wordt er met de verbouwing gestart en op 11 en 12 juli 2003 is de showroom, bescheiden, geopend. Bescheiden omdat een grote opening gepland staat voor het einde van 2003. De reden hiervan is dat in dezelfde periode van de kennismaking met Honda, Hyundai zich ook meldde met de vraag of Karl Hensgens ook dit merk wilde vertegenwoordigen. Hyundai en Karl Hensgens waren er snel uit. Naast Mazda en Honda werd Hyundai het derde merk binnen de vestiging van Nieuwstadt.

Medio 2017 hebben wij ervoor besloten om onze relatie met Hyundai Nederland te beeindigen en verder te gaan als Selected-By dealer en specialist in het merk Hyundai. Wij zijn van mening dat wij u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn en u kunnen voorzien van de beste deals voor uw nieuwe en gebruikte auto. Wij voorzien u al meer dan 60 jaar van mobiliteit en zullen dit blijven doen!